ALLMÄNNA KURSPROGRAM

Registry of Padel Professionals erbjuder ett omfattande träningsprogram baserat på behoven i den nuvarande padelbranschen för att vara konkurrenskraftig på arbetsområdet med de bästa garantierna. Vårt utbildningsprogram innehåller två nivåer för tränare, lärare och spelare med yrkeserfarenhet.

RPP-utbildningssystemet har totalrenoverats med ett nytt utbildningspatent: tetafime, med fyra pelare: te / teknisk, ta / taktisk, fi / fysisk och mig / mental, som har länkats, sammanflätats och sammankopplade så att varje individ kan nå hans Ideal Competitive State.

Det professionella utbildningsprogrammet har två nivåer:

CC NIVÅ 1:Konkurrenskraftig coachningskurs

Den nya kursen CCC NIVÅ 1: Competitive Coaching Course är utformad för att dela erfarenheten av RPP i undervisningstekniker till de paddeltekniker som börjar arbeta heltid eller deltid med mini-padellspelare, nybörjare, avancerade och tävlingsspelare. Också för lärare eller tränare som vill förbättra eller förbättra sin kunskap, för amatörspelare som är intresserade av att lära riktlinjer och förbättra sina egna prestationer. Att delta i CCC NIVÅ 1 är obligatoriskt att vara minst 18 år gammal.

ProCC Nivå 2: Professionell coachningskurs

Den nya ProCC Level 2: Professional Coaching Course är avsedd för alla lärare som har registrerat sig på nivå 1 tidigare och arbetar med tävling och professionella spelare.

Läs mer här

 

Junior CC Level 1: Junior coachningskurs

Den nya kursen Junior CC LEVEL 1: Junior Coaching Course är utformad för att lära ut undervisningstekniker till de padelcoacher som börjar jobba heltid eller deltid med barnträning. Denna kurs innehåller information om allmänna aspekter av metodiken vid utbildning av barn från 4 till 16 år. Många aspekter måste beaktas, eftersom barn kommer att bli basen i alla länder när det gäller utveckling av sporten. Det är viktigt att skapa en solid bas som gör det möjligt för nya generationer att lära sig och känna passionen för en av de bästa idrott som någonsin hittats: PADEL. Att delta i Junior CC LEVEL 1 är obligatoriskt att vara minst 18 år gammal.