Om oss

RP Padel är ett utbildningsföretag inom padel, som har etablerat sig som genom att erbjuda tränarutbildningar och träningskurser. Företaget har en stark vision om att sprida kunskap om padel och utveckla nya och innovativa träningsmetoder för att ta padelspelet till nästa nivå.

Historien bakom RP Padel börjar med två erfarna padelspelare som länge hade drömt om att starta sitt eget företag inom padelträning. Bägge hade en passion för padelspel och en djup önskan att hjälpa andra att förbättra sina färdigheter och uppnå sina mål inom padel. De insåg att det fanns ett behov av högkvalitativ padelträning som kunde erbjuda spelare på alla nivåer en chans att utveckla sina färdigheter och få ut det mesta av sitt spel.

Tillsammans började de bägge därför att arbeta på sin idé om att starta ett utbildningsföretag inom padel, och de började söka efter de bästa tränarna och metoderna för att hjälpa spelare att förbättra sina färdigheter. Efter många månader av hårt arbete och forskning lanserades RP Padel, som snabbt blev en succé bland padelspelare över hela landet.

RP Padel erbjuder en rad olika träningskurser och tränarutbildningar för spelare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade spelare. Kurserna täcker alla aspekter av padelspel, från teknik och taktik till mental och fysisk träning. Tränarutbildningarna är speciellt utformade för att ge tränare den kunskap och färdighet de behöver för att hjälpa sina elever att utveckla sina färdigheter och ta sitt spel till nästa nivå.

RP Padels vision är att hjälpa till att förbättra padelspelare på alla nivåer. Genom att erbjuda högkvalitativ träning och innovativa träningsmetoder, strävar RP Padel efter att göra padel till en mer tillgänglig och populär sport för människor över hela världen. Företaget tror att varje person som vill lära sig padel har potentialen att bli en bra spelare, och med rätt träningsmetoder och träning kan de uppnå sin fulla potential.

RP Padel har också engagerat sig i att stödja och utveckla padelsporten på andra sätt. Företaget sponsrar padeltävlingar och evenemang runt om i Europa, och samarbetar också med lokala idrottsföreningar för att främja padel på lokal nivå.

Med sitt starka fokus på utbildning och utveckling har RP Padel bidragit till att öka kvaliteten på padelträning och främja sporten som helhet. Genom att erbjuda högkvalitativ utbildning till tränare och skräddarsydda träningskurser för spelare, har företaget hjälpt padelspelare att utvecklas och förbättra sitt spel, samtidigt som de har bidragit till att göra padel till en mer tillgänglig sport för alla. RP Padel är en ledande aktör inom padelutbildning och fortsätter att sträva efter att göra padel till en sport som kan upplevas och njutas av alla.

RP Padel driver även fler projekt och hemsidor, bland annat en hemsida med fokus på sportstatistik.