Om Oss

Vi föddes i Spanien för mer än 30 år sedan och är nu etablerade i 124 länder, där mer än 35.000 certifierade tekniker från International Coaches Institute, utför sitt arbete på ett fritt och oberoende sätt.

International Coaches Institute erbjuder nya koncept för sport, livsstil genom sina olika dotterbolag.

Registry of Padel Professionals grundades i Spanien 1993, syftar till att erbjuda de bästa och mest kompletta träningsprogrammen, internationell certifiering och omfattande tjänster för Padel professionella lärare och deras skolor.

Vi tillhandahåller utbildningskurser i hela Spanien, Europa och Latinamerika, vilket garanterar att vårt pågående utbildningsprogram är det mest omfattande på marknaden.

Vårt uppdrag är att fortsätta tillhandahålla de bästa utbildningsprogrammen, med en internationell certifiering världen över. Vi erbjuder professionella tjänster som tillhandahåller de bästa verktygen för att utbilda och utveckla färdigheterna hos människor i Padel.

40

länder


5500

certifierade coacher


30

års innovation


35

år av erfarenhet


Hur vi kom igång

Registry of Padel Professionals grundades i Spanien 1993 och har blivit den största, äldsta och globala ledande organisationen som ägnar sig åt att tillhandahålla utbildningsprogram, internationell certifiering och omfattande tjänster till professionella padelcoacher, akademier och klubbar, med målet att utbilda och utveckla bättre människor för en bättre värld genom padel.

Med över 5.500 certifierade tränare i 40 länder är RPP också ansvarigt för att främja sporten på alla nivåer genom att organisera evenemang, turneringar, tävlingar, kliniker och utbildningsaktiviteter för amatörer. RPP är en del av International Coaches Institute.

Kom i kontakt med oss