Vårt team

We move padel

Vår erfarenhet - Din garanti

Luis Mediero

CEO


Luis Mediero (f. 15 april 1963) började spela tennis på bara sex år gammal, och på mycket kort tid ockuperade han de högsta positionerna i de olika ungdomar ranking, och slutligen nådde topp 100 i den nationella spanska ranking.

Han fick snart möjligheten att ge sina första tenniskurser och upptäckte sitt intresse för undervisningen i denna sport. Han uppnådde snabbt sin dröm om att ägna sitt liv åt denna passion: undervisningen i tennis. Hans första steg bestod av att nå en utbildningsnivå oöverträffad inom sportbranschen, med 8 internationella magisterexamina och mer än 150 kvalifikationer. Detta har gjort honom i en privilegierad position för att sprida sportens popularitet

.

1989 inrättade han RPT - Registry of Tennis Professionals med syftet att erbjuda utbildningsprogram, internationell certifiering och integrerade tjänster till tennisbussar och deras undervisningscentra. Nu 29 år gammal har RPT uppnått världsledande status med mer än 22 500 ackrediterade utbildare i 122 länder.

Ta ett steg framåt i din karriär med de bästa proffsen och våra internationella kvalifikationer

Dani Dios


Tidigare professionell spelare i Padel Pro Tour

Direktör för Padel Trainer, bosatt i Marbella (Spanien) Tidigare kapten för det svenska panellandslaget Tränare för Mari Carmen Villalba (n.18 i världen)

Vår certifiering har erkännande över hela världen

Federico Bitán


Federico Bitán har varit operatörschef för det professionella paddelregistret i 5 år nu, efter att ha varit en racketsportentusiast sedan han var barn.

På bara åtta år började han spela Tennis och lyfte snart fram sina färdigheter för att tävla i många turneringar och tävlingar, tack vare hans önskan att utmärka sig och uthållighet i att lära sig och utöva denna fantastiska sport.

1995 kom han i kontakt med Professional Tennis Registry och tog olika utbildningar. Federico har ägnat långa timmar till träning och formation, för att perfekt bemästra de många tekniker som utgör basen för Tennis och senare, Paddle tennis, en sport där han äntligen har specialiserat sig på sin professionella och personliga prestanda.

Hans arbete innebär också att utöva riktningen och genomförandet av de olika aktiviteterna för att främja RPP, som att hålla turneringar med prestigefyllda multinationella företag, samt sprida sporten internationellt, försöka genomföra den genom kontor. som International Coaches Institute har för sin verksamhet i Europa, Asien och Amerika.

Vi tillhandahåller de bästa verktygen för att utbilda och utveckla färdigheterna hos människor i Padel.

Patrik Bengtsson

VD Padel Education


Affärsutvecklare och entreprenör.

Patrik startade sin första affärsverksamhet redan i början på 1990-talet. Från att starta sin första livsmedelsbutik, gick resan vidare till gymbranschen, där han drev en gymkedja med över 30 gymhallar. Dessutom har han hunnit med att jobba inom e-handel, till att landa i padelbranschen.

Vi tillhandahåller de bästa verktygen för att utbilda och utveckla färdigheterna hos människor i Padel.