Vårt team

We move padel

Vår erfarenhet - Din garanti

Luis Mediero

CEO


Luis Mediero (f. 15 april 1963) började spela tennis bara sex år gammal, och blev snabbt mycket högt rankad, och nådde slutligen topp 100 i den nationella spanska rankingen.

Han har 8 internationella magisterexamina och mer än 150 kvalifikationer. Detta har gjort att han är ett aktat namn inom branschen.p>

1989 inrättade han RPT - Registry of Tennis Professionals med syftet att erbjuda utbildningsprogram, internationell certifiering och integrerade tjänster till undervisningcentra runt om i världen. Nu, 29 år gammalt har RPT uppnått världsledande status med mer än 22 500 ackrediterade utbildare i 122 länder.

Ta ett steg framåt i din karriär med de bästa proffsen och våra internationella kvalifikationer

Dani Dios


Dani Dios är direktör för Padel Trainer, och är bosatt både i Sverige, och i Marbella (Spanien). Han är den tidigare förbundskapten för det svenska padellandslaget i Sverige. Dessutom har han tränat Mari Carmen Villalba (n.18 i världen).

Vår certifiering har erkännande över hela världen

Emmie Ekdahl


Sedan jag började med padel 2017 har jag hunnit bocka av ett VM i Paraguay, två EM i Portugal, en World Padel Tour i Spanien och på EM i Portugal 2019 blev det Sveriges första mästerskapsmedalj. Nya mål är nu satta som att bli bäst i Sverige men även att hela tiden se till att utvecklas på varje träning och match och bli en ännu smartare och strategisk spelare.

Vi tillhandahåller de bästa verktygen för att utbilda och utveckla färdigheterna hos människor i Padel.

Patrik Bengtsson

VD Padel Education


Affärsutvecklare och entreprenör.

Patrik startade sin första affärsverksamhet redan i början på 1990-talet. Från att starta sin första livsmedelsbutik, gick resan vidare till gymbranschen, där han drev en gymkedja med över 30 gymhallar. Dessutom har han hunnit med att jobba inom e-handel, till att landa i padelbranschen.

Vi tillhandahåller de bästa verktygen för att utbilda och utveckla färdigheterna hos människor i Padel.